Black Friday winkels

Welke winkels doen aan Black Friday?

Wat zijn de winkels die meedoen aan Black Friday 2018 in Nederland? Die hebben we hieronder voor u verzameld. Of ze ook allemaal exact mee doen is nu nog niet helemaal bekend. Maar we kunnen u wel beloven dat we het voor u heel goed in de gaten gaan houden. Zodra er deelnemende winkels bekend zijn dan zullen we ze hier alvast voor u vermelden. En als er bekend is welke korting, aanbieding of actie ze gaan houden tijdens Black Friday dan zullen we dat er direct voor u bij vermelden. Zo ziet u direct waar u kunt profiteren van de hoogste korting en de beste deals. Dan hoeft u zich nog maar met 1 ding bezig te houden: lekker voordelig online shoppen!

Direct profiteren? Klik dan op het logo van de webshop/het merk. De Black Friday deelnemers zijn:

Black Friday 2018

Black Friday 2018 start op vrijdag 23 november 2018. De officiële starttijd is 00.00 uur. Midden in de nacht dus. Maar over het algemeen absoluut de moeite waard. De officiële eindtijd is 24 uur later om 23.59 uur. In totaal heeft u dus in slechtste geval 24 uur de tijd om te profiteren van de vele kortingen en deals bij de winkels die meedoen met BlackFriday. Elk jaar is het weer even afwachten welke winkels er wel en niet mee doen. Er zijn altijd veel winkels die op het allerlaatste moment besluiten om mee te doen met een spectaculaire actie. Maar andere winkels kondigen hun actie alweer ruim van tevoren aan en starten ook eerder met het geven van korting in de week van Black Friday. Of ze zorgen ervoor dat de actie en korting het hele weekend verkrijgbaar is.

Sommige winkels doen al een aantal jaar mee, hierbij kan u denken aan bijvoorbeeld: MediaMarkt (erg populair), Coolblue (Blue Friday genaamd), BCC, C&A, Hunkemoller, Zalando, OTTO, Kruidvat, WE Fashion, HEMA, de Bijenkorf, Nike, Bol.com, adidas, Wehkamp, Douglas, ICI PARIS XL, Intertoys, vanHaren, KPN, Ziggo, Lidl shopIKEA, Omoda, The Sting, Bart Smit, PlatteTV.nl, AO.nl en nog heel veel meer winkels en webshops. U hoeft maar 1 ding te doen, en dat is te zorgen dat u er op tijd bij bent om de korting te pakken. Black Friday is echt de ideale dag om inkopen te doen voor de decembermaand. Sinterklaas staat bijna voor de deur en voor u het weet is het alweer kerst en heeft u ook weer cadeaus nodig om te delen met uw familie en vrienden. En wat is er nu leuker als u voor hetzelfde budget meer cadeaus kunt kopen? Juist, shoppen tijdens Zwarte Vrijdag dus!

Wat is Black Friday?

Black Friday wordt in Nederland ook wel eens gewoon Zwarte Vrijdag genoemd. Het is een dag die gekoppeld is aan ThanksGiving. Deze dag vieren we in Nederland nooit, maar is een grote traditie in Amerika. Daar is Black Friday dan ook van afgekeken. In Amerika is deze dag al heel veel jaren erg populair, in Nederland is het de laatste jaren goed op gang aan het komen. Dat zien we terug in het aantal deelnemende winkels dat de afgelopen jaren flink is gestegen. Black Friday is altijd op de dag na ThanksGiving en valt daarmee bijna altijd eind november en een enkele keertje misschien net in december. Deze dag is bedacht door winkeliers om mensen naar hun winkel te trekken om te gaan starten met shoppen voor de feestmaand december. En hoe kun je mensen nou naar de winkel trekken? Juist, met korting, korting en nog eens korting. En dat werkt uitstekend. In Amerika zijn er mensen die de nacht voor Black Friday voor de winkel slapen of hun auto alvast strategisch parkeren zodat ze lekker dichtbij de deur staan. Maar ook een knokpartij komt wel eens voor in Amerika. Tijdens Black Friday Nederland gaat het er veel gemoedelijker aan toe. De winkels bij u in de buurt kunnen eraan meedoen, maar het meest populair is het online. Lekker shoppen vanaf de bank, zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa, dat doet het goed bij ons Nederlanders. De Black Friday aanbiedingen zijn in ieder geval elk populair, dus waar gaat u deze editie een deal scoren?

Wanneer is Black Friday 2018?

Black Friday is in 2018 op vrijdag 23 november.