Black Friday vakantie & reizen

Black Friday vakantie deals 2018

Waar kunt u dit jaar de beste Black Friday vakantie deals of reizen deals vinden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van aanbieders van vakanties, reizen, uitjes, tripjes, dagjes weg, weekendjes weg met Zwarte Vrijdag aanbiedingen. Klik op het logo om direct te profiteren.

Vakanties en reizen tijdens Black Friday

Als we het hebben over Black Friday, dan gaat het over die ene dag in het jaar waarin u kunt shoppen met bizarre kortingen. Deze dag in het jaar staat erom bekend dat u kortingen kunt scoren die de rest van het jaar niet zo hoog zijn. De term Black Friday is komen overwaaien uit Amerika waar dit al enkele jaren heel erg populair is. Men wacht urenlang voordat de winkels open gaan om naar binnen te mogen en als ze eenmaal naar binnen mogen dan gaan ze soms zelfs met elkaar op de vuist. Inmiddels is deze dag van de kortingen ook overgewaaid naar Nederland, maar daar gaat het er gelukkig een stuk gemoedelijker aan toe. Geen knokpartijen, maar wel heel veel korting. Zowel in de winkels bij u in het centrum als online. Online is eigenlijk het meest populair want zo kunt u de drukte ontlopen en worden al uw bestellingen gewoon netjes thuis afgeleverd op een moment dat het u uitkomt. Daar waar BlackFriday ooit begon met voornamelijk elektronica aanbiedingen doen er nu ook steeds meer reisaanbieders mee. Lekker goedkoop op vakantie zien we namelijk allemaal wel zitten. Dus hier haken de reisaanbieders op in. Zo bieden ze u extra hoge kortingen op stedentrips, wintersport vakanties, zomervakanties, weekendjes weg, dagjes weg, een hotelovernacht, een verblijf op een bungalowpark. Het kan allemaal met een flinke korting worden gereserveerd. Maar waar scoort u nu de beste vakantie black friday deal? Wij proberen voor u de beste black friday acties te verzamelen en in een overzicht te zetten. Zo hoeft u niet langer te zoeken en alleen nog maar te profiteren. In principe duurt Black Friday maar 1 dag, dus u heeft 24 uur de tijd om te profiteren en te boeken. Als u te laat bent dan kunt u op maandag nog Cyber Monday proberen, maar daarna moet u er weer een jaar op wachten.

Black Friday vakantie acties populair

Het boeken van een vakantie of weekendje weg is erg populair tijdens Black Friday, maar hoe komt dat? Dat heeft te maken met het einde van het jaar, het is buiten alweer donkerder geworden en het wordt ook weer wat kouder en slechter weer, dus willen we er met zijn allen graag weer even tussenuit: oftewel lekker op vakantie. Vaak boeken we begin januari onze vakantie voor het nieuwe jaar, maar waarom wachten tot dan als het nu extra goedkoop kan? Precies, en dat doen dan ook veel mensen. Want zo kunt u langer op vakantie voor hetzelfde budget of u houdt wat budget over om andere dingen van te kopen of om nog een beetje te sparen. Zoekt u dus de beste vakantie deals van Nederland? Ga dan naar uw favoriete reisaanbieder en boek die reis.

Black Friday Vliegtickets

Wilt u geen complete vakantie boeken, maar zoekt u wel goedkope vliegtickets? Dat kan. Black Friday vliegtickets zijn erg populair. Er zijn elk jaar dan ook diverse aanbieders die hierop inspelen. Zo kunt u bij KLM waarschijnlijk weer enkele vluchten zeer aantrekkelijk boeken, maar ook bij SkyScanner komen er Black Friday deals beschikbaar.

Wanneer is Black Friday 2018?

Black Friday 2018 valt op vrijdag 23 november en start in principe om 00.00 uur. De acties duren tot en met 23.59 uur dezelfde dag, maar heel veel webwinkels starten al eerder met hun acties en laten deze ook langer doorlopen. Soms tot en met het weekend op zondag en soms zelfs tot en met de maandag na het weekend: Cyber Monday. Maar of u durft om daar op te wachten is aan u natuurlijk. Het makkelijkste is misschien wel om gewoon midden in de nacht te profiteren van de beste deals om zeker te weten dat u niet achter het net vist.

Wanneer zijn de Black Friday deals bekend?

De Black Friday vakantie en reizen deals worden vaak pas kort van tevoren bekend gemaakt. Veel kortingen en acties worden midden in de nacht gelanceerd van donderdag op vrijdag. Wilt u een goedkope vakantie boeken? Profiteer dan van deals van Corendon, D-reizen, Hotels.com, Skyscanner, Expedia, Fletcher Hotels, Kras, Maris Life, KLM of een andere reisaanbieder.

Zoekt u naar alle Black Friday deals? Die hebben we voor u verzameld natuurlijk.