Black Friday Deals 2018

Zoekt u naar alle Nederlandse Black Friday deals van 2018 in één overzicht? Dan hebben we goed nieuws voor u, want dan zit u hier goed. Wij verzamelen alle Black Friday aanbiedingen en zetten deze in één overzicht. Voor u scheelt dat een hoop zoeken naar de beste deal. Zo hoeft u zich tijdens Black Friday 2018 maar bezig te houden met 1 ding: online shoppen en profiteren van hoge korting!

De beste Black Friday Nederland deals

Lidl shop actie:Profiteer nu van black friday bij lidl
Media Markt black fridayMediaMarkt actie:Profiteer nu van black friday bij
Wehkamp black fridayWehkamp actie:Profiteer nu van black friday bij
Scotch and Soda black fridayScotch and Soda actie:Profiteer nu van black friday bij
Volgt nogProfiteer nu van black friday bij

Alle Black Friday 2018 deals

Korting pakken

Black Friday 2018 draait maar om één ding: korting, korting, korting en profiteren van de beste aanbiedingen. En u heeft daar maar kort de tijd voor. Sommige webshops en merken hanteren Black Friday erg strikt en hebben alleen op de vrijdag een geldige actie. Andere webshops beginnen wat eerder in de week en/of gaan wat langer door tot Cyber Monday (de eerste maandag na Black Friday). Zorg dus dat u er op tijd bij bent als u wilt profiteren van de online korting. Zit er een mooie deal of goede aanbieding bij? Koop het dan direct.

Hoe goed zijn de Black Friday deals?

De Black Friday deals en Black Friday aanbiedingen worden over het algemeen pas heel kort van tevoren bekend gemaakt. Veel acties zijn pas op de dag zelf bekend. Winkels die niet eerder beginnen zullen hun aanbieding om 00.00 uur bekend maken. Vanaf dan gaat het echt los. Of de aanbiedingen ook zo scherp zijn als we van tevoren hopen is dan ook nog niet bekend. De hoogte van de korting verschilt per webshop, deelnemende winkel en merk. Maar normaliter is de aanbieding wel dusdanig goed dat dit het goedkoopste moment in het jaar is om te gaan shoppen. Elk jaar zien we de aanbiedingen en kortingen hoger en beter worden. Maar als u naar een specifiek product zoekt tijdens BlackFriday, dan is het verstandig om in aanloop naar deze dag alvast te kijken wat de goedkoopste prijs is voor het product dat u wilt hebben. Dan kunt u tijdens Black Friday direct controleren of de acties en aanbiedingen echt heel goedkoop en gunstig zijn. Zijn ze dat? Dan kunt u meteen uw slag slaan. Valt het wat tegen? Dan kunt u een ander gunstig online kortingsmoment afwachten om alsnog te profiteren.

Wanneer is Black Friday 2018?

In 2018 is Black Friday op vrijdag 23 november.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday zelf duurt precies 24 uur, oftewel één volle vrijdag. Maar de acties, kortingen en deals zijn meestal nog wel wat langer geldig. Er zijn al winkels en webshops die eerder in de week starten met de Black Friday Deal. En er zijn ook winkels en webshops die de korting het hele weekend nog laten gelden op zaterdag en zondag en in een enkel geval ook nog tot en met de maandag, die bekend staat als Cyber Monday. Daarom wordt het ook wel eens Cyberweekend genoemd. Zorg dus dat u er op tijd bij bent. Als u online gaat shoppen heeft u 1 groot voordeel: u hoeft niet de drukke winkels in en u hoeft bij de kassa niet in de rij te staan.

Black Friday openingstijden

Wat zijn de Black Friday openingstijden? Als u wilt profiteren van Black Friday bij u in het winkelcentrum of in een grote stad zoals Den Bosch, Purmerend of Rotterdam, dan zult u zien dat de winkels aangepaste openingstijden hanteren. De meeste winkels zijn langer open op de vrijdagavond zodat u langer kunt shoppen. Per winkel kunnen de openingstijden nog wel wat verschillen. Het is daarom verstandig om van tevoren even goed naar de openingtijden van uw favoriete winkel te kijken op de website van die winkel zelf. Wilt u geen last hebben van de openingstijden? En na sluitingstijd nog verder gaan met shoppen? Dan kunt u dat natuurlijk het beste online doen. Online bestellen kan 24 uur lang op Black Friday waar over het algemeen de korting exact gelijk is aan de korting in de winkel. Dus waar wacht u nog op? Wij wensen u alvast veel plezier met shoppen.

Populaire aanbiedingen

Welke Black Friday Nederland deals zijn het meest populair? Dat verschilt per jaar natuurlijk wel een beetje, maar vaak zijn games voor de Playstation (PS4), xBox en Wii erg populair, maar er wordt ook veel speelgoed gekocht, zoals LEGO, Duplo, Barbies, Raceauto’s, Woezel&Pip. Maar ook de nieuwste elektronica, zoals TV’s en audiosystemen (Sonos) of de nieuwste laptops, tablets, smartphones van Apple en Samsung en witgoed zijn populair. Ook fashion, kleding, schoenen en horloges, erg populair omdat we allemaal graag in het nieuw verschijnen tijdens Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw. En geheel volgens de verwachting, één van de populairdere cadeaus in december: cosmetica en beauty, oftewel een nieuw parfum, luchtje of nieuwe make-up zijn bijzonder populair om elkaar cadeau te doen. De rijen bij Douglas en ICI PARIS XL zijn ieder jaar natuurlijk niet voor niks.

Maar ook de Black Friday fiets is een populaire term. Het fietsseizoen is in november nog even wat verder weg, dus een goede reden voor de fietsenwinkels om alvast te stunten met aantrekkelijke kortingen zodat ze nu alvast wat fietsen verkopen. Daar kunt u natuurlijk weer van profiteren in november. En het blijkt ook dat we al bezig zijn met onze vakanties voor volgend jaar, want Black Friday vliegtickets gaan ook als warme broodjes over de toonbank ieder jaar. De aanbieders met acties daarvan zult u dan ook terugvinden in het dealoverzicht hierboven. Als Sinterklaas een beetje slim is dan profiteert hij dan ook van dit handige moment om te shoppen met korting.