Black Friday aanbiedingen 2018

Welke Black Friday aanbiedingen zijn er dit jaar allemaal? Wat zijn nu echt de aller beste Black Friday aanbiedingen 2018? En hoe gaat u daarvan profiteren? Wij gaan u daar een beetje bij helpen, want wij hebben de beste aanbiedingen van Nederland op een rijtje gezet. Bij welke webshop of winkel krijgt u de hoogste korting? Wat is de beste actie dit jaar? Wat is de aller leukste aanbieding? Maar vooral welke winkels doen er allemaal mee aan Black Friday Nederland? Oftewel, waar moet u zijn om te shoppen met korting?

Beste Black Friday aanbiedingen 2018

Volgen zodra bekend

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop u kunt gaan profiteren van een heleboel korting. Deze dag staat in het teken van aanbiedingen, aanbiedingen en nog eens aanbiedingen. Black Friday is komen overwaaien uit Amerika waar het al heel veel jaar echt een fenomeen is. In Nederland wordt deze dag ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd, en dat heeft niks met files te maken, maar puur met korting. Op deze dag zijn er namelijk een heleboel webshops en winkels bij u in de buurt die aanbiedingen hebben die u alleen op deze dag in het jaar kunt scoren. De aanbiedingen zijn 24 uur lang geldig, maar dan moet u ook zorgen dat u erbij bent. Een ideale dag om dus alvast inkopen te doen voor Sinterklaas of Kerst of een verjaardag die u heeft na Black Friday. Want zo kunt u veel meer kopen voor hetzelfde budget, en dat is altijd leuk toch?

Bij ons in Nederland zijn er elk jaar meer en meer winkels en webshops die meedoen aan deze shoppingsdag. De bekendste webshops en winkels komen met hele aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder: Coolblue (Blue Friday), de Bijenkorf, BCC, Bol.com, Douglas, ICI PARIS XL, Wehkamp, Nike, Apple, Nelson, MediaMarkt, H&M, Zara en nog heel veel meer winkels en webshops.

De verwachtingen voor Black Friday Nederland 2018 zijn hoog. Elk jaar zijn er namelijk meer en meer merken die meedoen met een aanbieding. De verwachting is dat deze groei doorzet in dit jaar. En dat betekent dus nog meer korting voor u om uit te kiezen. De ene webshop biedt een kortingspercentage op een deel van het assortiment of op het hele assortiment, de andere bieden gratis verzendkosten of een goody bag cadeau bij een bestelling. Shoppen op deze dag is gewoon echt heel erg leuk. Zet deze dag dus alvast met hoofdletters in uw agenda en zorg dat u hem niet mist.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2018 is op vrijdag 23 november 2018 en begint om 00.00 uur en eindigt op 23.59 uur. Maar het mooie is dat sommige aanbiedingen al eerder in de week beschikbaar zijn en meestal ook nog het hele weekend tijdens Cyber Weekend verkrijgbaar zijn. In sommige gevallen zelfs tot de maandag van Cyber Monday. Maar er zijn ook webshops die alleen korting hebben op de dag van Black Friday zelf. Houd deze dag dus goed in de gaten.