Cyber Monday Nederland

Was u net te laat voor Black Friday? Of bent u nog niet klaar met shoppen en bent u benieuwd of er nog wat meer korting te halen is? Dan is er nog niks aan de hand, mogelijk is het vervelend dat u Black Friday Deals heeft gemist, maar u krijgt nog een herkansing of een aanvullende mogelijkheid om met korting te shoppen, namelijk tijdens Cyber Monday 2018. Dit is de maandag na het weekend van Black Friday.

Cyber Monday 2018?

Welke deals kunt kunt u scoren tijdens Cyber Monday 2018? Ook deze zijn allemaal voor u verzameld en overzichtelijk bij elkaar gezet. Via de onderstaande button kunt u ze direct bekijken en uw slag slaan. Alle aanbiedingen, deals, kortingen en acties die interessant zijn kunt u daar vinden. Wacht dus absoluut niet langer!

Bekijk alle Cyber Monday deals

Cyber Monday

Wat is Cyber Monday? Dit is samen met Black Friday de shoppingsdag in het jaar. Net als tijdens Black Friday kunt u tijdens Cyber Maandag (zo wordt deze dag in het Nederlands wel eens genoemd) idiote deals vinden en daarvan profiteren. Deze dag is bedacht als tegenhanger van Black Friday en het grote verschil is dat Black Friday zich zowel afspeelt in de winkels en online, en dat u tijdens Cyber Monday de deals echt alleen maar online kunt scoren en kopen. Maar dat is helemaal niet erg, want meestal zijn we weer gewoon aan het werk met zijn allen op de maandag en dan kunt u tijdens de pauze nog net even die laatste slag slaan voor de decemberinkopen, even die lastminute Sinterklaas aanbieding scoren? Of alvast wat inkopen doen voor kerst? Het kan allemaal. Net als tijdens Black Friday zijn er heel veel winkels die meedoen, maar wordt er vooral veel speelgoed, elektronica en kleding gekocht. Maar dat betekent niet dat u geen nieuwe wasmachine kunt kopen met korting bijvoorbeeld. Het is er allemaal. En het wordt elk jaar gekker en gekker.

Cyber Monday is in Nederland een hele populaire dag. De kortingen zijn in sommige gevallen nog net wat hoger dan tijdens Black Friday waardoor u nog meer geld kunt besparen en op deze manier nog veel meer cadeaus kunt kopen met hetzelfde budget dat u in gedachte had. Dat is altijd prettig. In 2017 deden er al ruim 100 webshops mee met deze kortingsdag. En de verwachtingen voor 2018 zijn nog vele malen hoger. Er zullen nog veel meer webshops meedoen en de kortingen zullen naar verwachting ook nog hoger zijn. Shops zoals ICI PARIS XL, Hunkemoller, Douglas, Bol.com, MediaMarkt, BCC, Intertoys en Alternate doen al een tijdje mee. Grote kans dat ze dit jaar weer meedoen.

Er gaan verschillende verhalen in de rondte over de oorsprong van Black Friday, maar 1 ding is zeker. Op deze dag proberen ze u naar de winkel (of webshop) te lokken met een hele hoge korting zodat u begint met aankopen doen. In Amerika leidde dat in het verleden tot de meest gekke taferelen. Van knokpartijen om de nieuwste TV, computer, MacBook, computergame tot aan het strategisch slim parkeren een dag van tevoren van de auto zodat je niet zover hoeft te lopen met alle inkopen de volgende dag en tot het slapen voor de deur zodat men als eerste naar binnen kan stormen als de actie begint. Soms zelfs midden in de nacht. Lange rijen en een hoop gekkigheid dus.

Wanneer is Cyber Monday 2018?

Cyber Monday is in Nederland in 2018 op maandag 26 november. De meeste deals worden om middernacht bekend gemaakt. Ga er dus klaar voor zitten om 00.00 uur en sla direct uw slag. De deals zijn verkrijgbaar tot en met 23.59 uur over het algemeen. Sommige acties zijn al geldig vanaf de vrijdag voor het weekend en zijn het hele weekend (ook wel Cyber Weekend genoemd) verkrijgbaar. Gaat u er klaar voor zitten..?

Bekijk alle Cyber Monday deals