Black Friday Bart Smit

Bart Smit Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vrijdag 29 november 2019
  • Webshop: bartsmit.com/nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op heel veel speelgoed

Bekijk alle black friday deals van the sting


Over Bart Smit

In deze winkel hebben we allemaal al weleens rondgelopen toen we groot of klein waren op zoek naar het leukste en mooiste speelgoed voor onszelf, voor een verjaardag of als Sinterklaas of Kerstman. Of u heeft uitgebreid gebladerd in het jaarlijkse Bart Smit speelboek om de cadeaus te omcirkelen of uit te scheuren die u graag wilde hebben. Eén ding is zeker, bij Bart Smit hebben ze echt heel veel speelgoed. Van klein tot groot, voor jongens en meisjes. Als u zoekt naar speelgoed bent u bij Bart Smit aan het juiste adres. Bart Smit bestaat al een hele tijd. Ze zijn ooit gestart in 1967 in Volendam door de eigenaar Bart Smit. Dit groeide later uit tot maar liefst ruim 190 vestigingen in Nederland en ruim 50 vestigingen in België en een vestiging in Luxemburg. Op dit moment zijn het er weer flink minder, maar de kans is nog steeds groot dat er bij u in de buurt een Bart Smit zit. Sinds december 2017 is Bart Smit overgenomen door Alteri Investors en zullen ze op termijn verder gaan onder de naam Intertoys, waarover straks meer. Weet u wat u wilt hebben of heeft u geen zin om naar de winkel te gaan? Dan kunt u 24/7 terecht in de online webshop van Bart Smit.

Het speelgoed assortiment is enorm groot, u moet hierbij denken aan auto’s, garages, Barbie’s, DUPLO, Baby Born, kinderfietsen, LEGO, NERF, Playmobil, poppen, Skylanders, speelfiguren voor jongens en meisjes, Star Wars, Playstation 4, Playstation 3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, games, spelcomputers, FIFA, Destiny, PC, 2DS/3DS, films, tv-series, muziek, boxsets, drones, robots, headphones, earphones, camera’s, speakersets, tablets, schommels, badspeeltjes, blokken, knuffeldoekjes, Fisher-Price, loopfietsen, driewielfietsen, knuffels, rammelaars, loopfiguur, hobbelpaard, houten speelgoed, peuterboekjes, kleuterboeken, prentenboeken, kleurplaten, sprookjes, jeugdboeken, kinderspellen, familiespellen, ruilkaarten, denkspellen, goochelen, partyspellen, dobbelspellen, papier, karton, stickers, kralen, kleien, gipsen, skelters, glijbanen, ministeck, mandala en nog heel heel heel veel meer speelgoed voor jongens en meiden. Er op uw gemak even doorheen bladeren? Dat kan ook online op de website van Bart Smit.

Gaat u online shoppen bij Bart Smit? Dat is echt heel prettig en makkelijk. Als u op een werkdag voor 23.00 uur iets heeft besteld, dan heeft u het de volgende dag al in huis. En qua bezorgkosten hoeft u zich ook niet al te druk te maken, want u profiteert al van gratis verzending vanaf 30 euro en daaronder vragen ze u slechts een kleine bijdrage. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling in de winkel af te halen als dat voor u makkelijker is. Kopen is zonder risico, want u heeft ook nog eens 100 dagen bedenktijd, dus geen haast en lekker op uw gemak shoppen!

Het hele jaar door is speelgoed shoppen bij deze speelgoedwinkel een feestje. Er is het hele jaar door namelijk wel een leuke actie of korting waar u van kunt profiteren, zodat u met hetzelfde budget nog meer speelgoed kunt kopen. Wilt u geen actie of korting missen? Schrijf u dan in voor de Bart Smit nieuwsbrief. Wanneer gaat u uw slag slaan? Misschien wel tijdens Black Friday?

Bart Smit wordt Intertoys

Zoals we eerder al even benoemde is Bart Smit overgenomen eind december 2017. Dit betekent dat ze op termijn verder zullen gaan onder de andere grote speelgoedwinkel naam in ons land, namelijk Intertoys. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend, maar u kunt tot dat moment met een gerust hart shoppen bij Bart Smit. Als u namelijk iets heeft gekocht bij Bart Smit dan gaat de garantie straks gewoon verder onder de garantieregeling van Intertoys. En ook als u een cadeaukaart heeft van Bart Smit, dan kunt u deze vanaf nu al inleveren bij de Intertoys. Eigenlijk zijn er dus helemaal geen nadelen voor u aan verbonden. Gewoon lekker speelgoed gaan shoppen dus.

Bart Smit Black Friday

Bart Smit en Black Friday zijn een bijzonder populair setje eind november. Tijdens Black Friday Nederland wordt er altijd veel gezocht naar de kortingen en acties van Bart Smit tijdens deze actiedag. En dat is niet zomaar. Dit is de periode voor de Sinterklaas lastminutes cadeaus of alvast de kerstcadeaus met korting. Want wat is er nu leuker dan voor hetzelfde budget nog veel meer speelgoed kopen? Precies en de kortingen zijn erg aantrekkelijk, tenminste dat wordt er weer verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog wel meer momenten naast Black Friday waarop het leuk shoppen is bij deze winkel, wat dacht u bijvoorbeeld van Singles Day aan het begin van november of van Cyber Monday vlak na Black Friday Nederland of gewoon de Bart Smit SALE periode? Allemaal momenten waarop u geld kunt besparen als u er op tijd bij bent. Gaat u dit jaar een slag slaan tijdens Black Friday Nederland?

Welke Bart Smit Black Friday deals komen er?

Welke Bart Smit deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet precies bekend. Hiervoor moet u nog even een beroep doen op uw geduld. De kortingen en acties worden namelijk pas kort van tevoren bekend gemaakt over het algemeen. Maar als we even terugkijken naar eerdere Black Friday edities in bijvoorbeeld 2017 dan kreeg u op een heleboel producten een aantrekkelijke korting. Zo kreeg u bijvoorbeeld 15% korting op spellen en puzzels, 10% korting op Barbie en Hot Wheels en maar liefst 20% korting op alles van Fisher Price. Een behoorlijk grote kans dat u dus ook een mooie korting krijgt tijdens Black Friday 2019 in Nederland.

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday 2019 is op vrijdag 29 november. Maar ook in de dagen daarvoor is het verstandig om de acties en webshops alvast in de gaten te houden. Er zijn namelijk flink wat webshops die eerder beginnen met hun kortingen en acties. Maar dat is niet alles, want ze laten de actieperiode ook vaak nog wat doorlopen na Black Friday, namelijk op de zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt bij ons dan ook elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is natuurlijk weer in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals.

Profiteer nu van black friday bij bart smit