Black Friday Ziggo

Ziggo Black Friday 2018 actie

  • Wanneer? Woensdag 21 november t/m zondag 25 november 2018
  • Webshop: www.ziggo.nl
  • Black Friday korting: Ziggo super deals met hoge korting tijdens de eerste maanden van uw nieuwe abonnement. U betaalt nu 6 maanden slechts 29,95 euro per maand voor een alles in 1 of internet en TV pakket (alle abonnementen!). Hiermee kunt u maar liefst 325 euro besparen!

Profiteer nu van black friday bij Ziggo


Over Ziggo

Denken we aan Ziggo, dan hebben we het over één van de grootste aanbieders van telecomdiensten voor bij u thuis. Of het nu gaat om een alles in 1 pakket met internet, bellen en tv, of een pakket met alleen internet en tv of alleen een internet abonnement of TV abonnement? Dan zit u bij Ziggo goed. Ziggo is de grootste concurrent van KPN bij ons in Nederland als het gaat om Thuis diensten op het gebied van telecom. In vele huishoudens geniet men dan ook al van de diensten van deze provider. De connect & play pakketten van Ziggo zijn dan ook allemaal erg compleet. Met geen enkel pakket hoeft u er bang voor te zijn dat deze niet zal voldoen aan uw wensen. Wel is het slim om even stil te staan bij welk pakket het beste past bij uw situatie. Heeft u voldoende aan de basis snelheid qua internet of heeft u echt heel snel internet nodig? En wat is er leverbaar op uw adres. Met de Ziggo postcode check kunt u dat direct controleren. En heeft u niet voldoende aan de standaard TV zenders?  Ook dan is er niks aan de hand, want u kunt deze naar uw eigen wensen uitbreiden met diverse extra pakketten. Wordt u klant bij Ziggo? Dan krijgt u sowieso Ziggo Sport gratis. Dit is dé zender voor de sportliefhebber met heel veel sport, zoals voetbal, formule 1, basketbal uit Amerika (NBA), golf en nog heel veel meer.

Bent u veel onderweg? Dan geniet u van Ziggo GO. U kunt dan gewoon live tv kijken, waar u ook bent. De app is beschikbaar op uw mobiele telefoon en tablet. Zo hoeft u nooit meer iets te missen.

Kiest u voor Ziggo gecombineerd met Vodafone mobiel? Dan krijgt u nog meer gratis extra’s. Deze combinatie noemen ze non-stop. U krijgt dan bijvoorbeeld dubbele data op uw mobiele telefoon, korting op uw mobiele abonnement en een gratis TV pakket naar keuze. En dat allemaal gratis zolang u beide diensten afneemt bij Vodafone en Ziggo. Dat is dus helemaal makkelijk profiteren.

Het hele jaar door kunt u met enige regelmaat genieten van een welkomst aanbieding van Ziggo. Zo krijgt u vaak een extra korting op uw maandabonnement als u een nieuwe klant wordt van deze aanbieder. Een handig moment om over te stappen is tijdens Black Friday Nederland. U krijgt dan namelijk een extra hoge korting. U moet er alleen wel op tijd bij zijn!

Ziggo Black Friday

Ziggo is erg populair tijdens Black Friday eind november. We zijn met zijn allen het hele jaar door druk aan het vergelijken welke alles in 1 aanbieder het beste voor ons is, maar tijdens Black Friday zijn er eenmalige acties die de moeite waard zijn om van te profiteren. Er wordt dan ook veel gezocht naar Ziggo Black Friday. Gaat u dit jaar profiteren tijdens Black Friday Nederland en overstappen van alles in 1 aanbieder omdat Ziggo veel goedkoper is?

Welke Ziggo Black Friday deals komen er?

Welke Ziggo deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet bekend. Hiervoor moet u nog even een beroep doen op uw eigen geduld. De kortingen en acties worden namelijk pas kort van tevoren bekend gemaakt over het algemeen. Maar als we even terugkijken naar eerdere Black Friday edities dan kreeg u tijdens Black Friday 2017 een flinke extra korting als u koos voor een alles in 1 abonnement, u kreeg de eerste maanden namelijk slechts een factuur van 29,95 euro per maand. En daarmee kon u enkele tientallen euro’s besparen als u tijdens Black Friday over ging stappen. Een behoorlijk grote kans dat u dus ook een mooie korting krijgt tijdens Black Friday 2018 in Nederland.

Wanneer is Black Friday 2018?

Black Friday 2018 is op vrijdag 23 november. Maar ook in de dagen daarvoor is het verstandig om de acties en webshops alvast in de gaten te houden. Er zijn namelijk flink wat webshops die eerder beginnen met hun kortingen en acties. Maar dat is niet alles, want ze laten de actieperiode ook vaak nog wat doorlopen na Black Friday, namelijk op de zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt bij ons dan ook elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is natuurlijk weer in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals.

Profiteer nu van black friday bij Ziggo