Black Friday Vodafone

Vodafone Black Friday 2018 actie

  • Wanneer? Vrijdag 23 november 2018 t/m zondag 25 november 2018
  • Webshop: www.vodafone.nl
  • Black Friday korting: 5 euro korting op alle abonnementen en geen aansluitkosten. Bent u ook klant bij Ziggo? Dan tot maar liefst 10 euro korting op uw abonnement.

Profiteer nu van black friday bij vodafone


Bent u wel toe aan een nieuw mobiel abonnement voor uw smartphone? En kunt u eigenlijk ook wel een nieuwe smartphone gebruiken? Dan bent u aan het juiste adres op de juiste plek en op het juiste moment bij Vodafone tijdens Zwarte Vrijdag. U krijgt namelijk een leuke extra korting op uw abonnement tijdens Vodafone Black Friday. Hoeveel belminuten, sms’jes en data heeft u nodig per maand? Kies het abonnement dat het beste bij u past en kies voor uw favoriete smartphone. Is dat de nieuwste iPhone X of gaat u voor een Samsung S9? Of kiest u voor een heel ander merk dat u fijn vindt? Het kan allemaal bij Vodafone. Wacht niet langer en kies nu een nieuw Vodafone abonnement tijdens BlackFriday dit jaar.

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van bijvoorbeeld mode, fashion, kleding en schoenen? Bekijk dan ook deze pagina’s: Black Friday telefoonsBlack Friday deals of Black Friday Nederland.