Black Friday PlatteTV.nl

PlatteTV.nl Black Friday 2018 actie

  • Wanneer? Vrijdag 23 november 2018 t/m maandag 26 november 2018 (Cyber Monday)
  • Webshop: plattetv.nl
  • Black Friday korting: zeer hoge kortingen op TV & Audio producten. Zoals soundbars, OLED TV’s, draadloze speakers, 22 tot 88 inch TV’s en nog veel meer!

Profiteer nu van black friday bij plattetv


Over PlatteTV.nl

Bent u op zoek naar dé TV-winkel van Nederland? Dan bent u bij PlatteTV.nl aan het juiste adres. Deze webshop is er namelijk niet zomaar eentje. Om te beginnen hebben ze niet alleen een webshop waar u 24/7 een TV naar uw wensen kunt bestellen, maar hebben ze ook meerdere winkels verspreid over Nederland. U kunt de TV’s dus ook altijd eerst even gaan bekijken in de winkel voordat u deze besteld als u dat prettig vindt. PlatteTV.nl heeft ondertussen al meer dan 400.000 TV’s verkocht. Dat betekent dat er in een heleboel huishoudens een TV van deze winkel te vinden is. En dat is niet voor niks. Klanten beoordelen PlatteTV dan ook met een 9,2. En dat is voor Nederlandse begrippen een heel hoog cijfer. En dat komt natuurlijk niet zomaar. Als u kiest voor deze winkel dan profiteert u van enkele gemakken. Zo hoeft u de zenders van uw nieuwe TV niet zelf in te stellen, dat doen ze graag voor u. En ziet u er tegenop om de nieuwe televisie thuis te installeren en moet u daarvoor ook wel door de kruipruimte om de snoeren weg te werken? Geen probleem, ook dat doen ze graag voor u bij u thuis. Zo heeft u er zelf helemaal geen werk van.

Heeft u momenteel een Televisie waar u wel vanaf wilt als u een nieuwe uit gaat zoeken? U  kunt alle oude televisies inruilen tegen een goede prijs. Zo hoeft u nog wat minder bij te leggen voor uw nieuwe televisietoestel. Of heeft uw huidige TV het begeven en heeft u heel snel een nieuwe nodig? Dezelfde dag nog een nieuwe TV geleverd? Dan kunt u gebruik maken van de spoedbezorging van PlatteTV.nl. Heeft u niet zo een haast en wilt u eerst wat goed advies en de TV bekijken en luisteren? Dan kan dat in een van de winkels. Dit kan onder andere in Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Breda, Doetinchem, Doesburg, Eindhoven of Amsterdam.

Het PlatteTV.nl assortiment is erg groot en bevat in totaal meer dan 3.000 TV’s. In alle soorten hebben ze meerdere modellen. Zo hebben ze de volgende soorten: 8K ultra HD TV, Curved TV, OLED TV, QLED TV, 4K Ultra HD TV, Smart TV, XXL TV, Ambilight TV, Android TV, HDR TV, Wallpaper TV, 3D TV, LED TV. En dat alles natuurlijk van alle bekende merken zoals LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sony en Salora. En heeft u een bijbehorend TV meubel of muurbeugel nodig? Ook dat hebben ze. Het maakt niet uit hoe groot of klein de nieuwe televisie moet zijn, van 19 inch tot en met 88 inch, ze hebben het allemaal.

Kiest u voor online shoppen bij PlatteTV.nl? Dan profiteert u van gemak. Ze komen de TV namelijk gratis bij u thuis bezorgen en installeren. Dat is nog eens makkelijk. Is het product op voorraad? Dan heeft u de TV de volgende dag al in huis.

PlatteTV.nl Black Friday

PlatteTV.nl is een populaire plek om te shoppen tijdens Black Friday Nederland eind november. Tijdens Black Friday wordt er dan ook veel gezocht naar de acties en kortingen van deze winkel. Deze dag draait namelijk om heel veel korting en dat geven ze ook bij PlatteTV. Een TV aanschaffen kan normaal gesproken aardig wat kosten, maar met een mooie korting in de maand november is het toch een stuk aantrekkelijker en leuker om een nieuwe te kopen. Door het jaar heen zijn er nog wel meer momenten om een goedkope TV te kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Singles Day aan het begin van de maand november. Of PlatteTV Cyber Monday op de maandag net nadat het Black Friday is geweest. Of gewoon in de PlatteTV uitverkoop, SALE of inruilweken. Dit zijn allemaal slimme momenten die u een hoop kunnen besparen qua euro’s. Gaat u dit jaar uw slag slaan tijdens Black Friday Nederland?

Welke PlatteTV.nl Black Friday deals komen er?

Op welke PlatteTV.nl deals kunt u dit jaar rekenen tijdens de editie van Black Friday? Dat is op dit moment allemaal nog niet bekend. U zult hiervoor dan ook nog even een beroep moeten doen op uw eigen geduld. De kortingen en acties worden elk jaar namelijk pas kort van tevoren bekend gemaakt, soms pas om 00.00 uur ’s nachts op de dag zelf. De kans is over het algemeen groot dat u tijdens Black Friday 2018 Nederland ook een hoge korting krijgt en veel producten erg goedkoop kunt bestellen.

Wanneer is Black Friday 2018?

Black Friday 2018 is op vrijdag 23 november. Maar ook in de dagen daarvoor is het verstandig om de acties en webshops alvast in de gaten te houden. Er zijn namelijk flink wat webshops die eerder beginnen met hun kortingen en acties. Maar dat is niet alles, want ze laten de actieperiode ook vaak nog wat doorlopen na Black Friday, namelijk op de zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt bij ons dan ook elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is natuurlijk weer in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday deals en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals.

Profiteer nu van black friday bij plattetv