Black Friday KPN

KPN Black Friday 2018 actie

  • Wanneer? donderdag 22 november t/m maandag 26 november 2018 (Cyber Monday)
  • Webshop: kpn.nl
  • Black Friday korting: Nu maar liefst 9 maandagen korting op uw internet en TV abonnement. Dat betekent tot 200 euro korting bij KPN als u nu kiest voor KPN internet en TV

Profiteer nu van black friday bij kpn


Over KPN

Dit bekende Nederlandse telecommerk kennen we allemaal. De kans is dan ook groot dat u op dit moment een KPN thuis abonnement heeft met internet, bellen en TV of alleen met internet en TV. Want in Nederland is KPN samen met Ziggo de grootste aanbieder op dit vlak. Maar dat is niet het enige waar ze zo groot in zijn, want er is ook een flinke kans dat u op dit moment, of eerder wel eens, een KPN mobiel abonnement heeft. KPN is al heel lang een betrouwbare partij als het gaat om telecomdiensten leveren in Nederland. De kwaliteit is hoog en het aanbod is altijd erg uitgebreid. Wilt u meer informatie over een van de diensten van KPN? Dan kunt u hiervoor naar een KPN winkel bij u in de buurt. Er zijn op dit moment ruim 50 KPN winkels door het hele land verspreid. De kans is dan ook groot dat er eentje bij u in de buurt zit. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Maastricht, Breda, Groningen, Drachten en Leeuwarden vindt u natuurlijk een KPN winkel. Weet u wat u precies wilt hebben? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het gemak van de online KPN webshop. Hier kunt u ook alle producten bestellen die u wilt afnemen bij KPN.

Het KPN assortiment is overzichtelijk. U kunt er terecht voor mobiele abonnementen: mobiele abonnementen met telefoons, of sim only abonnementen. Maar ook prepaid abonnementen zijn gewoon nog steeds mogelijk bij KPN. KPN maakt gebruik van het 4G netwerk en heeft in heel Nederland een uitstekende dekking. Wilt u ook KPN thuis? Kies dan voor een internet en TV pakket (2 in 1) of een internet, tv en bellen pakket (alles in 1). Is er glasvezel bij u leverbaar? Dan krijgt u dat ook van KPN. Glasvezel is stabieler en sneller en op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar via KPN. Neemt u beide af bij KPN? Dan profiteert u van enkele voordelen van KPN Compleet, zoals extra korting, extra data en gratis extra zenders om naar te kijken. Nieuwsgierig geworden of ze het bij u kunnen leveren? Doe dan de postcodecheck.

KPN Black Friday

KPN en Black Friday is een populaire combinatie. Tijdens Black Friday Nederland wordt hier dan ook veel naar gezocht. Wat is de deal en actie of korting van dit jaar? Daar zijn veel mensen naar op zoek. En dat is natuurlijk niet voor niks. KPN biedt kwaliteit, en als we daar met zijn allen van kunnen profiteren als er ook nog eens een leuke kortingsactie is dan doen we dat massaal. Maar KPN alles in 1 is het hele jaar door populair, er zijn door het jaar heen namelijk vaker actiemomenten waarop u kunt profiteren van bijvoorbeeld een gratis monteur of een leuke korting per maand in de eerste periode van het abonnement. Gaat u uw slag slaan tijdens Black Friday Nederland of tijdens Singles Day of Cyber Monday dit jaar? Allemaal momenten waar KPN aan mee kan doen.

Welke KPN Black Friday deals komen er?

Welke KPN deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet precies bekend. Hiervoor zult u dus nog even een beroep moeten doen op uw eigen geduld. De acties en kortingen worden altijd pas kort van tevoren bekend gemaakt. Maar als we even terugblikken naar KPN Black Friday 2017 dan geeft ons dat wel een idee van wat we ook dit jaar kunnen verwachten. In 2017 kon u rekenen op 6 maanden een flinke korting waardoor u de eerste 6 maanden slechts 35 euro hoefde te betalen voor een alles in 1 pakket met internet, tv en bellen. Een grote kans dus dat KPN ook met een mooie korting meedoet tijdens Black Friday 2018 in Nederland.

Wanneer is Black Friday 2018?

Black Friday 2018 is op vrijdag 23 november. Maar er is een reële kans aanwezig dat heel wat webshops al wat eerder beginnen met hun acties en kortingen en dat de kortingen ook nog doorlopen op zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar dan ook eigenlijk alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals!

Profiteer nu van black friday bij kpn