Black Friday Coolblue

Coolblue Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vrijdag 29 november 2019, maar misschien al vanaf vrijdag 22 november 2019.
  • Webshop: coolblue.nl
  • Black Friday 2019 korting: nog niet bekend, maar we verwachten superdeals.

Profiteer nu van black friday bij Coolblue


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: hele mooie en gekke Black Friday aanbiedingen van een heleboel mooie merken zoals HP, Bose, Sonos, Google, Samsung, Philips en nog heel veel meer. En dat allemaal voor hele aantrekkelijke prijzen.
  • Black Friday aanbieding: wilt u iemand iets cadeau doen op het gebied van elektronica in de maand december? Dan moet u echt bij Coolblue blackfriday gaan shoppen met hoge kortingen.
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 4 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, u kreeg niet nog meer korting als tijdens Black Friday Nederland.

Over Coolblue

De kans is eigenlijk niet zo heel groot dat u dit merk en deze webshop niet kent. Coolblue bestaat sinds 1999 en u kunt er echt voor verschrikkelijk veel producten terecht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat u nodig hebt en kunt kopen bij deze webwinkel. Met de slogan “Alles voor een glimlach” proberen ze u van serieus goed advies te voorzien, zodat u de beste keuze kunt maken. En zijn ze pas tevreden als u dat ook bent na het ontvangen van uw bestelling. Met daarbij de ambitie om het elke dag nog een beetje beter te doen dan de dag daarvoor. In een korte tijd is dit merk dan ook minimaal net zo bekend en groot geworden als MediaMarkt, Bol.com en Wehkamp.

Het Coolblue assortiment is echt niet normaal groot. U kunt echt voor bijna alles bij ze terecht. Een kleine greep uit het assortiment: laptops, Macbooks, iPads, smartphones, iPhones, televisies, fohns, luchtbedden, tenten, tassen, horloges, bestek, borden, routers, beamers, kabels, drogers, wasmachines, vriezers, stofzuigers, kookplaten, carkits, blenders, accu’s, camera’s en nog heel veel meer. Als we alles moeten opnoemen zijn we nog wel even zoet, dus dat doen we dan ook maar niet.

Wilt u shoppen bij Coolblue? Dan kunt u dat natuurlijk elke dag online doen als u dat wilt. De producten worden lekker snel geleverd. De verzending is gratis. Het eventuele retour sturen is ook gratis. En als u vandaag tot 23.59 uur besteld, dan heeft u het de volgende dag al in huis. Ook als u een bestelling doet op zondag. Oftewel, alles voor een glimlach. Online shoppen bij Coolblue is dus erg makkelijk en eenvoudig. Geen verzendkosten en ook geen retour kosten als het product uiteindelijk net niet is wat u ervan had verwacht. Wilt u nog iets meer zekerheid en eerst nog wat meer advies dan enkel online? Dat kan. Er zijn namelijk ook enkele Coolblue winkels. Deze Coolblue winkels kunt u vinden in Amsterdam, Groningen, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Er is daar ruim voldoende personeel aanwezig om u te helpen.

Online shoppen in de ‘snoepwinkel’ van Coolblue is het hele jaar erg leuk om te doen. Er is altijd wel iets te koop wat u zou kunnen gebruiken. En niet onbelangrijk aantrekkelijk geprijsd. Het hele jaar door zijn er verschillende Coolblue aanbiedingen en acties. Soms krijgt u een directe korting, de andere keer een cashback van het merk product dat u koopt. Maar ook interessant zijn de Coolblue Tweedekansjes. Een Coolblue Tweedekans product is een product dat is teruggebracht of omgeruild door een klant. De producten worden grondig gecontroleerd en daarna kunt u ze weer kopen, met wat extra korting natuurlijk.

Coolblue Blue Friday

Zoals zojuist benoemd is winkelen bij Coolblue het hele jaar erg leuk, maar het is nog veel leuker tijdens Black Friday, of eigenlijk tijdens Coolblue Blue Friday. Wat is Coolblue Blue Friday? Want hoe kan het ook anders of Coolblue doet er nog een schepje bovenop onder het mom alles voor een glimlach. Dit betekent dat ze al een week eerder beginnen met de Black Friday deals, genoemd de Blue Friday deals. Dezelfde hoge kortingen als tijdens Black Friday alleen dan een volledige week lang te bestellen. Zo heeft u meer de tijd om ervan te profiteren en is de kans groter dat u de bestelling gewoon snel in huis heeft, want tijdens Black Friday hebben de postbezorgers het wel vrij zwaar. Daar houden ze bij Coolblue dus graag rekening mee en daar kunt u van profiteren. Tijdens de Black Friday 2017 editie zijn ze hiermee begonnen en tijdens Black Friday 2018 zal het er ongetwijfeld weer zijn. We verwachten dat Coolblue Blue Friday van vrijdag 16 november tot en met vrijdag 23 november duurt. En met een beetje geluk doen ze dit jaar misschien ook wel mee aan Cyber Monday of aan Singles Day? Dan heeft u nog meer dagen om te shoppen met korting.

Welke Coolblue Black Friday deals komen er?

Op welke Coolblue Black Friday of Blue Friday deals kunt u rekenen dit jaar? Dat is altijd nog even afwachten en pas op het laatste moment bekend. Tijdens Black Friday 2017 regende het korting op heel veel producten. Bent u op zoek naar een Coolblue deal voor elektronica? Dan zit u echt helemaal goed bij deze webshop.

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday 2019 is op vrijdag 29 november. Maar de kans is groot dat de acties dus al wat eerder in de week beginnen en ook nog doorlopen in het weekend.

Black Friday Nederland wordt elk jaar populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar toe en de kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter. Een dag die u dus niet wilt missen. Wij proberen u tijdens deze dag op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday. Vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals!

Profiteer nu van black friday bij Coolblue