Black Friday Boohoo

Boohoo Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vrijdag 29 november 2019 t/m maandag 2 december 2019 (Cyber Monday)
  • Webshop: www.boohoo.nl
  • Black Friday korting: hoge korting op de hele collectie tijdens het Cyber Weekend. Dat betekent hoge kortingen op heel veel fashion, mode en kleding.

Profiteer nu van black friday bij boohoo


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: 50% korting op de hele collectie tijdens het Cyber Weekend. Dat betekent hoge kortingen op heel veel fashion, mode en kleding.
  • Black Friday aanbieding: heel voordelig uw garderobe uitbreiden richting de feestdagen in december of gewoon alvast lekker voor de winter.
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 4 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, dezelfde actie als tijdens Black Friday Nederland.

Over Boohoo

Wilt u tijdens Black Friday uw garderobe voordelig uitbreiden met leuke fashion, mode en kleding? Dan bent u bij Boohoo aan het juiste adres. U kunt hier alles vinden voor mannen, vrouwen en kinderen op het gebied van mode. Een nieuwe jas, broek, shirt, overhemd, jeans, rok, trui, top, jurk, muts, hoed, riem, tas, accessoire of een nieuw sierraad? Ze hebben het allemaal bij Boohoo. Boohoo komt uit Manchester en groeit internationaal erg hard. En daar is een reden voor; ze hebben een enorm leuke collectie die erg populair is. En tijdens Zwarte Vrijdag Boohoo kunt u dit ook allemaal nog eens kopen met een leuke korting. Het assortiment is zeer divers. Oftewel, absoluut de moeite waard om hier eens te gaan shoppen met een aantrekkelijke korting op dit unieke moment in het jaar. Wilt u nog meer aanbiedingen bekijken? Check dan ook deze pagina’s: Black Friday schoenen en kledingBlack Friday deals of Black Friday Nederland!