Black Friday Bol.com

Bol.com Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Maandag 25 november t/m vrijdag 29 november 2019
  • Webshop: bol.com
  • Black Friday korting: Black Friday Festival met veel korting.

Profiteer nu van black friday bij Bol.com


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: Black Friday Festival met o.a. 50% korting op Pampers, hoge korting op Sony Playstation producten, FIFA 19 voor 39 euro en nog heel veel meer korting op bijvoorbeeld Playstation producten, Xbox, games, Google Home, laptops, televisies, monitoren en huishoudelijke producten.
  • Black Friday aanbieding: lekker hoge kortingen op heel veel producten, had u iets nodig voor sinterklaas of kerst dan was dit het moment om bij Bol.com te shoppen.
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 5 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, dezelfde actie als tijdens Black Friday Nederland.

Over Bol.com

Bol.com is absoluut een van de grootste webshops die we hebben in Nederland. Elk jaar zijn er ruim 7 miljoen mensen die een bestelling doen bij deze webwinkel. De kans is dan ook niet zo heel groot dat u hier echt nog nooit een bestelling heeft gedaan. De webshop is gestart in het jaar 1999 en draait ondertussen dus alweer enige tijd mee. Ze begonnen ooit met de verkoop van boeken en cd’s, maar inmiddels is het assortiment heel erg uitgebreid en kunt u er voor van alles terecht waar u zo meer over leest!

Het Bol.com assortiment is erg groot en de afgelopen jaar verder en verder uitgebreid. Om u een kleine greep uit het assortiment te geven. U kunt bij ze terecht voor: laptops, TV’s, games, soundbars, banken, stoelen, tafels, printers, tassen, sieraden, meubels, e-readers, muziek, kattenvoer, hondenvoer, jassen, kleding, broeken, babyfoons, fietsstoeltjes, buggy’s, luiers, haarverzorging, make-up, luchtjes, parfum en nog heel veel meer. Er is eigenlijk altijd wel iets dat u nodig kunt hebben bij Bol.com. Shoppen is dan ook erg leuk.

Wilt u gaan shoppen bij Bol.com? Dat is heel eenvoudig. U kunt er vanzelfsprekend 24/7 een bestelling doen en verzending is al gratis vanaf een bestelling van 20 euro. Daar zit u natuurlijk al gauw aan. Het retourneren is gratis als het product net niet voldoet aan hetgeen u ervan had verwacht. Dat brengt dus geen risico met zich mee en dat is altijd prettig winkelen. En heeft u de bestelling erg snel nodig? Dat kan. Van maandag tot en met vrijdag kunt u gebruik maken van de optie Vandaag Bezorgd. Tegen een kleine extra bijdrage wordt het product dan ’s avonds geleverd als u het ’s ochtends heeft besteld. Super makkelijk als u dus eigenlijk een verjaardag gemist heeft en nog geen cadeau heeft gekocht. Bol.com kan u redden! Bent u alleen op zondag thuis? Dan kunt u ook kiezen voor een zondagbezorging.

Shoppen bij Bol.com is het hele jaar door een feestje. Er is altijd wel iets leuks in de aanbieding wat u zou kunnen gebruiken. Het hele jaar door hebben ze dan ook Bol.com aanbiedingen en acties die u kunt vinden onder het bijbehorende tabje op de site. Hier vindt u snel de laatste acties aanbiedingen en kortingen. Zo hoeft u geen korting te missen. Want wat dacht u bijvoorbeeld van Bulk Alert, retourdeals, topdeals? Altijd een leuke korting te scoren dus.

Bol.com Black Friday

Door het jaar heen zijn er bij Bol.com aantrekkelijke periodes om te shoppen, zoals de Bol.com SALE of uitverkoop, maar denk ook aan dagen zoals Singles Day (waar ze in 2017 groots bij aanhaakten als eerste) of Cyber Monday. Maar natuurlijk ook tijdens Black Friday. Vorig jaar noemden ze het Black Friday Festival, met heel veel korting op nog veel meer producten. U kunt dus een flinke slag slaan zo richting de feestdagen door te profiteren van Black Friday Nederland.

Welke Bol.com Black Friday deals komen er?

Op welke Bol.com deals kunt u rekenen dit jaar? Dat is natuurlijk altijd even afwachten en wordt pas op het laatste moment bekend. Tijdens Black Friday 2017 was het Black Friday Festival en waren er speciale deals met heel veel producten. Bent u dus op zoek naar een scherpe elektronica deal of wilt u nog wat speelgoed kopen voor Sinterklaas bijvoorbeeld tijdens Black Friday? Dan zit u goed bij Bol.com.

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday 2019 is op vrijdag 29 november. Maar de kans is groot dat de acties al wat eerder in de week beginnen en ook nog doorlopen in het weekend.

Black Friday Nederland wordt elk jaar populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar toe en de kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter. Een dag die u dus niet wilt missen. Wij proberen u tijdens deze dag op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday. Vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals!

Profiteer nu van black friday bij Bol.com