Black Friday Blokker

Blokker Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vrijdag 29 november 2019 t/m maandag 2 december 2019 (Cyber Monday)
  • Webshop: www.blokker.nl
  • Black Friday korting: Hoge korting op heel veel woonartikelen, keukenartikelen, huishoudartikelen, speelgoed en elektra!

Profiteer nu van black friday bij blokker


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: Tot 50% korting op heel veel woonartikelen, keukenartikelen, huishoudartikelen, speelgoed en elektra!
  • Black Friday aanbieding: een nieuwe waterkoker, prullenbak, elektrische tandenborstel, keukenrolhouder, wekker, servies, bestek of andere huishoudelijke artikelen nodig? Met een leuke aanbieding? Dan is dit het moment in het jaar om uw slag te slaan.
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 4 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, dezelfde actie als tijdens Black Friday Nederland.

Over Blokker

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen en alles op en rondom het huis?  Dan zit u goed bij Zwarte Vrijdag Blokker. U kunt bij deze winkel terecht voor een zeer divers assortiment. De kans is dan ook klein dat u deze winkel eigenlijk niet kent. Online kunt u ook bij ze terecht voor alles zoals elektronica, koken, bakken, wonen, baden, slapen, speelgoed, reizen, persoonlijke verzorging, boeken, tuin, eten, tafelen en kantoorartikelen. Oftewel, absoluut de moeite waard om hier eens te gaan shoppen met een aantrekkelijke korting op dit unieke moment in het jaar. Wilt u nog meer aanbiedingen bekijken? Check dan ook deze pagina’s: Black Friday schoenen en kledingBlack Friday deals of Black Friday Nederland!