Black Friday BCC

BCC Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 2019 (Cyber Monday)
  • Webshop: www.bcc.nl
  • Black Friday korting: Hoge korting op heel veel elektronica, zoals laptops, camera’s, smartphones, tv’s, audio.

Profiteer nu van black friday bij bcc


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: 30% korting op heel veel elektronica zoals laptops, computers, tv’s, audio, smartphones, soundbars, koptelefoons en nog heel veel meer.
  • Black Friday aanbieding: een mooie elektronica aanbieding scoren? Dat kan bij BCC tijdens dit moment in het jaar. .
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 4 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, dezelfde actie als tijdens Black Friday Nederland.

Over BCC

BCC is een bekende winkel in het straatbeeld in Nederland. De kans is dan ook eigenlijk niet zo heel erg groot dat u deze winkel niet kent of er nog niet een keer iets heeft gekocht. En dat is begrijpelijk. Deze winkel biedt elektronica aan sinds 1969 in ons kikkerlandje. Met meer dan 70 winkels is er ook altijd wel een winkel dicht bij u in de buurt. Dat is handig als u wat extra advies wilt hebben of de producten gewoon eerst even wilt zien voordat u ze aanschaft.

Het BCC assortiment is erg groot. Bedenk iets op het gebied van elektronica en ze hebben het. Om u daar een beetje een beeld bij te geven, doen we een kleine greep uit het assortiment: wasmachines, verlichting, stofzuigers, drogers, hogedrukreinigers, strijkijzers, airco, ventilators, stoomreinigers, koelkasten, vriezers, magnetrons, ovens, waterkokers, vaatwassers, koffiezetapparaat, Amerikaanse koelkasten, fornuis, kookplaat, keukenmachine, televisie, radio, autoradio, hoofdtelefoons,  iPods, iPads, MacBooks, home cinema systemen, draadloze speakers, laptops, chromebooks, monitor, e-readers, printers, scanners, harde schijfen, game consoles, games, router, dongel, switch, smartphones, babyfoons, föhns, stijltang, krultang en nog heel heel veel meer.

1 ding vinden ze heel erg belangrijk bij BCC, en dat bent u. Als u niet naar een BCC winkel toe gaat, dan kunt u ook nog bij BCC online shoppen. En in beide gevallen profiteert u van een heleboel gemak en enkele beloftes. De 6 beloftes van BCC. Dit zijn: het beste advies, de juiste keuze, de beste service, een duurzame keuze, het meeste gemak en de beste prijs. Teveel betalen is er dan ook niet bij bij BCC. Want elke dag worden de prijzen gecontroleerd en vergeleken met enkele belangrijke concurrenten. Verlagen zij de prijs? Dan doet BCC dat ook gewoon meteen. En vindt u na uw aankoop binnen 14 dagen alsnog een goedkopere optie? Dan krijgt u het verschil alsnog gewoon terug. Wel zo makkelijk.

Shoppen bij BCC is eigenlijk het hele jaar wel een klein feestje te noemen. Want er is altijd in het jaar wel mooie elektronica in de aanbieding waar u van kunt profiteren. Het hele jaar door zijn er dan ook BCC aanbiedingen en acties die u kunt vinden op de site. Als u naar de outlet gaat of naar acties dan heeft u ze meteen te pakken. Geen enkele korting hoeft er dus meer aan u voorbij te gaan.

BCC Black Friday

Door het jaar heen zijn er bij BCC belangrijke en leuke periodes om te shoppen, zoals de BCC SALE of uitverkoop, maar denk ook aan dagen zoals Singles Day of Cyber Monday. Maar natuurlijk ook tijdens Black Friday. BCC doet al enkele jaren mee en ook tijdens Black Friday 2017 werd er flink uitgepakt. U doet er dus goed aan om richting de feestdagen en Sinterklaas avond dat alweer voor de deur staat om hier uw aankopen te doen tijdens Black Friday Nederland.

Welke BCC Black Friday deals komen er?

Op welke BCC deals kunt u rekenen dit jaar? Dat is natuurlijk altijd even afwachten en wordt pas op het laatste moment bekend. Tijdens Black Friday 2017 deden ze volop mee met een heleboel producten en een flinke korting tot 30% en soms nog meer. Bent u dus op zoek naar een scherpe elektronica deal voor Sinterklaas bijvoorbeeld tijdens Black Friday? Dan zit u goed bij BCC online.

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday 2019 is op vrijdag 29 november. Maar de kans is groot dat de acties al wat eerder in de week beginnen en ook nog doorlopen in het weekend.

Black Friday Nederland wordt elk jaar populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar toe en de kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter. Een dag die u dus niet wilt missen. Wij proberen u tijdens deze dag op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday. Vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals.

Profiteer nu van black friday bij bcc